Sunday, 24 April 2011

Tune UP 2011!! multifunction software!!


Assalam..hello sume kengkawan!!..korang ade tak menggunakan software TUNE UP 2011??dalam lappy or pc ke..kalu dah penah guna,mesti korang da taw kan ape kegunaannya..hehe..tapi yang belom?


ha...kali ini segmen sembang2 iT ni,aku nak cter cket perihal2 tune up 2011 ni..ape kebenda ni??



ini la wajah TUNE UP 2011..hehehe..

Tune up 2011 ini adalah satu software yang mempunyai pelbagai fungsi..

  • antaranya,korang leh lajukan banyak korang punye Pc and laptop korang..korang boleh taw mane benda(software yang tak penting),korang boleh disablekan..
  • korang pon boleh cepatkan start-up laptop korang ,takde la jadi lembap nak keluar satu-persatu time awal2 tu ha..
  • korang boley detect masalah dalam laptop korang,nak jimatkan power ke,..
  • korang pon boley nak uninstall sebarang program lam laptop ngan senang melaluinya..hehehe
  • korang pon leh Gunekan ( TURBO MODE) bile korang nak maen game,..ia akan memaksimumkan kegunaan laptop korang untuk maen game tersebut..hehhee..kira jadi laju lagi..
  • korang pon boleh customize korang punye appearance laptop korang seperti THEME,LOGON SKRIN,..dan macam2 lagi bagi cantik gitu..hehehe
  • dan korang boleh wat macam2 lagi la..
    korang boley accelerate program macam ni..hehehe

korang boley taw problem laptop korang...overview pasal program dalam laptop korang..hehehe


korang pon boley setel problemo korang..hehehe.klik je..senang


Pendek kate,TUNE UP ni bagi aku memang berguna la..korang akan dapat banyak manfaat darinya..laptop pon sihat,laju dan cantik..full spec la gitu,,hhehee..korang pon hepi!!
JAdi korang try2 la gunakannya..aku da gune!!

EH!!!korang taw tak nak amek mane??

boley je layari laman web macam gini..
  • Cnet.download.com
  • Gempak ORG
  • Jiwang.ORG
  • tak jupe jugak..korang search kat google,banyak giler site2 nak amek software ni..
ok!!cepat try!! chaw!hihihihihi...

tak puas tengok gambar kecik??ha..klik kat bawah ni ..hihihi..




2 comments:

  1. tq..hehehhe..komen la post yg laen2,jom jenguk2..hheehhe

    ReplyDelete

suka BLOG ini?